Tianjin Decho International Trade Co.,Ltd

Αντι-δακτυλική επίστρωση σε ανοξείδωτο χάλυβα

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-06-15 10:01:49  Hits: 10

Ο ανοξείδωτος χάλυβας κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων αναφέρεται στον ανοξείδωτο χάλυβα επικαλυμμένο με ένα διαφανές άχρωμο ή ανοικτό κίτρινο σύνθετο επίστρωμα νανο-μετάλλου πολυμερούς, το οποίο σταθερά μαζί με επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα μετά την ξήρανση σχηματίζοντας ένα διαφανές στερεό προστατευτικό φιλμ. Διαδικασία ανθεκτική στα δακτυλικά αποτυπώματα προήλθε από την Ιαπωνία για να καλύψει τις ανάγκες παραγωγής οικιακών συσκευών, αυξάνει την εμφάνιση της μεταλλικής πλάκας και εμποδίζει τους ανθρώπους να αγγίξουν την επιφάνεια αυτών των πλακών για να αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα, λάδι, ιδρώτα, σκόνη και ούτω καθεξής για να την χάσουν λάμψη .


Η επεξεργασία κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν είναι ότι το δακτυλικό αποτύπωμα δεν θα εκτυπωθεί στην επιφάνεια του ανοξείδωτου χάλυβα, αλλά το ίχνος δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ελαφρύτερο από το συνηθισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και σχετικά εύκολο στο χειρισμό και δεν θα παραμείνει λεκέδες. Γενικά λαμβάνεται μετά από λείανση, σχεδίαση, στίλβωση, καθρέφτη, επένδυση τιτανίου / χαλκού και άλλη επεξεργασία για την ανοξείδωτη πλάκα από χάλυβα   και πηνίο.

Η επίδραση του αντι-δακτυλικού αποτυπώματος εξαρτάται από το πάχος της επικάλυψης. Όσο πιο παχιά είναι η επίστρωση, τόσο καλύτερο είναι το αντι-δακτυλικό αποτύπωμα του ανοξείδωτου χάλυβα. Αλλά πολύ παχύ επίστρωμα θα σχηματιστεί πορτοκαλί δερματοειδής κόκκος στην ανοξείδωτη επιφάνεια που επηρεάζει την εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές, όσο μεγαλύτερη είναι η επιφανειακή τάση, τόσο ευκολότερη είναι η προσκόλληση σε άλλα αντικείμενα, η επεξεργασία κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι η μείωση της τάσης της μεταλλικής επιφάνειας μέσω της επικάλυψης. Η σύνθετη επίστρωση έχει πάχος 1-10 μικρά και περιέχει διοξείδιο του πυριτίου, το οποίο μπορεί να αλλάξει την αρχική ανακλαστικότητα και τα υψηλά χαρακτηριστικά σκέδασης του ανοξείδωτου χάλυβα.


Τα πλεονεκτήματα της επεξεργασίας κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων

20200406214510d125e30d468d4a3894cb31581464b7e9.jpg

Καλή εμφάνιση: Ο ανοξείδωτος χάλυβας κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι εξαιρετικά ανθεκτικός στα αποτυπώματα και την απόδοση κατά της ρύπανσης. Δεν είναι εύκολο να προσκολληθείτε στα δακτυλικά αποτυπώματα, τη σκόνη και άλλους ρύπους, από ανοξείδωτο ατσάλι με καλύτερη επιφάνεια από το συνηθισμένο μεταλλικό επίχρισμα, το οποίο διατηρεί τη μεταλλική υφή καλά, παρατείνει τη διάρκεια ζωής των επίπλων και μειώνει τη συνήθη συντήρηση.

Υψηλή σκληρότητα: Αυτή η υδρόφοβη επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει πολύ καλή σκληρότητα, η οποία μπορεί να προστατεύσει τη μεταλλική επιφάνεια ώστε να μην γρατσουνίζεται, ξεφλουδίζει και γίνεται κίτρινη.

Εξαιρετική αντοχή στη σκουριά: Ο ανοξείδωτος χάλυβας χωρίς δακτυλικά αποτυπώματα έχει εξαιρετική απόδοση κατά της σκουριάς, μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά την εξωτερική διάβρωση, να επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της οικιακής συσκευής.

 

Χωρίς δακτυλικά αποτυπώματα   ανοξείδωτη πλάκα   έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε ανελκυστήρες, πόρτες ασφαλείας, εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων, διακόσμηση ξενοδοχείου, οικιακές συσκευές, αεροδιαστημικό εξοπλισμό, ιατρικό εξοπλισμό, φωτισμό, έπιπλα και ούτω καθεξής. Η δοκιμή διαπίστωσε ότι υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ του τμήματος αντι-δακτυλικών αποτυπωμάτων και του μη αντι-δακτυλικού αποτυπώματος στην προστασία έναντι της ίδιας εξωτερικής μόλυνσης για τις ίδιες πλάκες / φύλλα από ανοξείδωτο χάλυβα και ο πρώην χρόνος χρήσης είναι πολύ μεγαλύτερος από τον τελευταίο.



Προηγούμενος: Μια σύντομη εισαγ...

Επόμενο: 10 κοινές ερωτήσει...